Monstruozna teta iz vrtića: Moji zločini su odvratni

POLICIJA je privela četvrtu osobu vezanu uz slučaj pedofilije u britanskom dječjem vrtiću, a glavna osumnjičena, Vanessa George, je priznala da su njeni postupci bili podli i odvratni, ali nije željela imenovati zlostavljanu djecu, javljaju britanski mediji.

Tracy Lyons, 39-godišnja trudnica i majka osmero djece optužena je za seksualno zlostavljanje djeteta, slikanje nedoličnih slika i njihovo distribuiranje. Uhićena je nakon informacije koju je policija dobila u razgovoru s Colinom Blanchardom.

Otvoreni razgovor s policijom

Blanchard je bio član pedofilskog lanca troje ljudi koji su međusobno razmjenjivali slike zlostavljanja djece u vrtiću u britanskom gradiću Plymouthu. Slike je snimala Vanessa George, zaposlenica u jaslicama.

Teta u vrtiću i majka dvoje djece, slikala je seksualna zlostavljanja 12-mjesečnih djevojčica u jaslicama i potom je fotografije slala Colinu Blanchardu i Angeli Allen koje je upoznala preko Facebooka, ali ih nikad nije srela uživo, sve do uhićenja.

"Nisam to radila iz užitka"

Pričajući o svojim zločinima, u jednom trenutku je priznala da se gadi sama sebi.

"Ljuta sam na sebe, zaista jesam. To je apsolutno odvratno", priznala je Vanessa pričajući kako je slikala svoje žrtve na WC-u i namjerno birala mlađu djecu, jer su bili lakša meta.

"Znala sam da je loše to što činim. To je odvratno. Nisam to radila iz užitka ili nečeg takvog", priznala je Vanessa istražiteljima.

Ispričala mu da radi u jaslicama pa joj je rekao "fotkaj nešto"

Opisala je policajcima svoj odnos s Blanchardom koji joj se fizički svidio kad ga je upoznala preko Faceboka. Nakon što joj je priznao svoje nastrane seksualne fantazije, ona se nije povukla.

"Pomislila sam 'evo jednog perverznjaka' pa sam mu se prilagodila. Rekla sam mu da radim u jaslicama i rekao mi je 'fotkaj nešto' ili nešto tako slično", ispričala je Vanessa.

"Morat ćeš stavili prsten na moju ruku, ako želiš da radim takve stvari", rekla mu je Vanessa.

Policajcima je rekla da je slala fotografije zlostavljanja i zauzvrat dobivala druge, a što ih je više poslala Colinu, više ih je dobila natrag. Na pitanje o tome koliko je otprilike tih slika bilo, nije znala odgovoriti, međutim priznala je da ih je napravila između 100 i 200.

Pedofilski trio, Vanessa George, Colin Blanchard i Angella Allen, razmijenio je tisuće e-mailova i poruka u kojima su jedni druge poticali na zlostavljanje. Nisu se susreli sve do pojavljivanja pred sudom. Trenutno su u zatvoru gdje čekaju suđenje za 37 prijava za seksualno zlostavljanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.