Melinda Gates: Jedan od razloga za razvod bilo je Billovo druženje s pedofilom

MELINDA FRENCH GATES rekla je u četvrtak da joj se "nije sviđalo" što se njezin bivši suprug Bill Gates ponekad družio sa seksualnim prijestupnikom Jeffreyjem Epsteinom. 

Gates je u jednom od svojih prvih velikih intervjua nakon razvoda rekla da su "mnoge stvari", a ne samo jedna, uzrokovale njihov razlaz, ali da joj se nije svidjelo što je Gates imao sastanke s Jeffreyjem Epsteinom te da mu je to jasno dala na znanje, piše Forbes.

Za CBS je kazala da je Epsteina srela samo jednom jer je "htjela vidjeti kakav je kao osoba". Ustanovila je da je "odvratan" i "personificirano zlo" te je kazala da je nakon tog susreta imala noćne more.

Ljubavna afera

Bill Gates je priznao da je imao aferu prije gotovo 20 godina, a njegova bivša supruga je nakon toga kazala kako vjeruje u oprost. Kada su je upitali o glasinama da je Bill Gates imao više ljubavnih afera, rekla je da to treba pitati njega.

Dodala je da ima "produktivan radni odnos" s bivšim suprugom, ali da još treba proći neko vrijeme da se stvari slegnu. Kazala je da je otvorena prema mogućnosti upoznavanja nekog novog i da je počela polako ići na spojeve.

Zaklada Gates

Osvrnula se i na Zakladu Gates koju je par skupa osnovao i otkrila da su ona i Bill stavili po strani svoje razlike kako bi nastavili svoj dobrotvorni rad.

"Prije svega, oboje želimo surađivati ​​- osnovali smo ovu instituciju 2000. skupa. Na toj zgradi su naša imena. Vjerujem u tu instituciju, moje vrijednosti su nastale u toj instituciji, tako da sam oduvijek osjećala da nas to na neki način poziva da budemo bolje osobe", rekla je i dodala da je zadržala korektan odnos s bivšim suprugom usprkos svemu, no da više nisu prijatelji.

Odvjetnike kontaktirala još 2019.?

Podsjetimo, Bill i Melinda Gates su se razveli u svibnju 2021. nakon 27 godina braka. Gates se sastao s Epsteinom nekoliko puta od 2011. godine. Prema New York Timesu, jednom su se sastali i u Epsteinovoj zloglasnoj kući na Manhattanu.

Ubrzo nakon što su vijesti o njihovom razvodu počele puniti stranice medija, Wall Street Journal je izvijestio da je Melinda Gates odvjetnike za razvod kontaktirala još 2019., kada se u novinama počelo pisati o sastancima Billa Gatesa i Epsteina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.