Markićkin portal izmišljotinama napada ženu koja im tuži šeficu

Foto: FAH, Index, narod.hr
 
"EVO čije bi noge voljela vidjeti slomljene Mima Simić", članak je koji je objavljen na portalu Narod, a kojeg izdaje udruga Željke Markić "U ime obitelji". Simpatizerima Željke Markić za naslov članka dovoljan je bio odgovor Simić na Facebooku gdje je jedan od korisnika na vijest o nedolasku Željke Markić na sudu napisao: Možda je slomila obje noge?
 
Odgovor Simić bio je "Vaše molitve su uzaludne. Preusmjerite ih nazad na Blanku". Za Markićkine sljedbenike sasvim dovoljno za naslov te podsjećanje na biografiju Simić u kojoj se ističe da je  LGBT aktivistica i deklarirana lezbijka koja je bila protiv njih odnosno protiv referenduma o braku. No, o čemu se zapravo radi? 
 
Simić tužila Željku Markić 
 
Simić je tužila Željku Markić zbog klevete i to zbog intervjua u Jutarnjem listu iz veljače ove godine. Markić je optužila Simić za sukob interesa tvrdeći da je tri godine bila birana u Povjerenstvo za neprofitne medije, a da danas prosvjeduje protiv ministra kulture Zlatka Hasanbegovića zbog toga što je on ukinuo privilegiranost određenih medija.  Sud je Markić uputio četiri poziva, no ni na jedan se nije odazvala. Ako se Markić ne pojavi na sudu 10. studenog kada je zakazano novo ročište, Markić bi mogli na sud privesti policajci. 
 
Simić tvrdi kako je uradak na portalu Narod nesuvisli zbroj više Facebook statusa. 
 
'U pauzi za ručak, na putu za pseći park, vrtić ili gdje se već tada budete kretali, molim da oko podneva svratite u obližnju crkvu, šapnete koju svevišnjemu, ili barem dignete pogled prema nebu i zamolite da - ako nije problem - ovaj put pobijedi pravda", prvi je status Simić o ročištu sa Markić. 
 
Gospođa Markić na ročištu se nije pojavila, unatoč  4 poslana poziva na sud, pa se Simić na to u sljedećem statusu i požalila, dodavši ispod statusa: Vaše molitve bile su uzaludne.  Preusmjerite ih nazad na Blanku!
 
"Portal Željke Markić vodeći se Orvelovim poučkom (2+2=5), ove je fejsbuške objave zbrojio u zaključak sljedećeg sadržaja: "Evo čije bi noge voljela vidjeti slomljene Mima Simić.", objasnila je Simić na svom Facebook profilu. 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.