Majka SDP-ove pročelnice: Nije alkoholičarka, išla se razonoditi na neradni dan

Screenshot: Kanal RI/Youtube

DOK SE cjelokupna javnost pita kako je moguće da je SDP-ova pročelnica iz Rijeke, nekadašnja olimpijka, treći put sjela pijana za volan te pijana skrivila nesreću u kojoj je poginuo muškarac, njena majka kroz suze govori da joj je u posljednje vrijeme baš teško u životu...

Kaže kako joj je nedavno umro djed, baka joj je na samrti, a i rastala se. U razgovoru za Jutarnji list kaže kako njena Vera ne bi ni mrava zgazila te da nije zaslužila to što joj se događa. "Nije ni ta druga obitelj zaslužila, naravno, neopisivo mi je žao poginulog i njegove obitelji, ali i za moju Veru nema više života", govori majka.

Ne zna gdje je bila na dan nesreće, ali kaže da se "išla razonoditi za neradni dan". Tvrdi i da nije alkoholičarka. "Njen život je stao, a treba misliti na sinčića", kazala je majke žene koja se pijana zabila u auto s tročlanom obitelji.

Podsjetimo, prometnu nesreću na Istarskom ipsilonu u kojoj je poginula jedna osoba izazvala je Vera Begić Blečić, 36-godišnja pročelnica za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke i članica predsjedništva Foruma žena SDP-a Rijeke. Vozila je pod utjecajem alkohola s 1,81 promilom, a ovo joj nije prvi put da je pijana sjela za volan. Portal Fiuman otkrio je kako je Begić Blečić već skrivila nesreću u Rijeci u lipnju prošle godine. Tada je napustila mjesto nesreće. Policija ju je pronašla pet sati nakon nesreće te je provedeno alkotestiranje koje je pokazalo da ima 0,42 promila alkohola u krvi, što je zbog tolerancije na pogrešku uređaja smanjeno na 0,32 promila. Također, ona je 2002. godine sjela pijana za volan. Sletjela je s ceste u Jurdanima kraj Rijeke, a tada joj je izmjereno 1,59 promila alkohola u krvi.

Dva puta se natjecala na Olimpijskim igrama, 2004. u Ateni (22. mjesto) i 2008. u Pekingu (29. mjesto). Begić Blečić je prva hrvatska diskašica koja je prebacila 60 metara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.