Liječnik optužen za silovanje srpskog policajca: Samo sam ga pipnuo, a on je svršio!

"NISMO mi krivi što radimo odvratan posao i zarađujemo tako što stavljamo tuđe spolne organe u svoje ruke", uzviknuo je kolega venerodermatologa kojeg je pripadnik srpske Žandarmerije optužio za omamljivanje i silovanje, piše Alo!. Njemu je liječnik ispričao da nije radio s policajcem ništa izvan opisa posla i da je ovaj - uživao.

Podsjetimo, MUP Srbije je u šoku nakon prijave u kojoj je pripadnik elitne policijske postrojbe opisao kako ga je liječnik kojemu je došao na pregled zbog sumnje da je obolio od spolno prenosive bolesti drogirao, pipkao po butinama, a onda ga oralnim putem "natjerao" da ejakulira.

Kolega optuženog doktora iz Zdravstvenog centra "Studenica" kaže da su to gluposti i da je moguće da policajac nije upražnjavao seks jako dugo, pa ga je i "uobičajena procedura kod ovakvih pregleda" natjerala na "pražnjenje".

"Taj policajac je kod našeg kolege najvjerojatnije stigao s nekom od teških veneričnih bolesti i on nije imao drugi izbor nego da postupi po 'službenoj dužnosti' koja podrazumijeva detaljan pregled penisa, što podrazumijeva i zavrtanje kožice na njemu. Policajac je najvjerojatnije 'istripovao' da ga je liječnik seksualno iskoristio kada je vidio da je protiv svoje volje ejakulirao, pa je slučaj prijavio pretpostavljenima", kazao je jedan od liječnika ZC Studenice.

U međuvremenu, novinari su stupili u kontakt s liječnikovom bivšom suprugom i majkom njegova djeteta koja je demantirala da je njen bivši homoseksualac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.