Liječnici u Londonu spasili bebu trudnice ubijene samostrijelom

Ilustracija: EPA

TIM liječnika spasio je život nerođenom djetetu čija majka je ubijena samostrijelom, javlja BBC. 

Cijeli slučaj dogodio se u istočnom Londonu u kojemu je 50-godišnji Ramanodge Unmathallegadoo samostrijelom pogodio Sanu Muhammad. 

Sana Muhammad je bila bivša žena Ramanodgea Unmathallegadooa, koji je sada optužen za njezino ubojstvo, saznaje CNN. Pogodio ju je samostrijelom u trbuh oko 7:40 sati po lokalnom vremenu. Sana je potom prevezena u bolnicu, gdje je obavljen hitni carski rez, a u 11 sati je proglašena njezina smrt.

Policija je dodala kako je beba u stabilnom stanju.

Strijela promašila dijete za nekoliko centimetara

Sana je bila u osmom mjesecu trudnoće, a strijela iz samostrijela je za nekoliko centimetara promašila bebu u njezinom trbuhu. 

Muž žrtve, Imtiaz Muhammad, izjavio je za Evening Standard da se ubojica skrio u grmlje u njihovom dvorištu prije nego što je napao Sanu ispred njezine petoro djece. 

"Ne mogu prestati misliti o tome da ju je pogodila strijela namijenjena meni. Možda je htio pogoditi mene. Sva djeca su bila tamo, bilo je strašno", izjavio je. 

"Bila je divna majka i supruga. Bili smo skupa sedam godina. Srce mi je slomljeno, bili smo nerazdvojni", dodao je. Liječnici su porodili dijete koje je trebalo biti rođeno za četiri tjedna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.