Kod 64-godišnjaka nađeno osam kilograma marihuane

ZAGREBAČKA policija je u automobilu 64-godišnjeg Zagrepčanina našla osam kilograma marihuane. Prilikom pretrage njegove kuće u naselju Špansko otkrivena su još 53 razna osobna dokumenta.

Glasnogovornica zagrebačke policije rekla je da se vrijednost zaplijenjene marihuane procjenjuje na oko 160 tisuća kuna, dok bi u uličnoj preprodaji dosegla i nekoliko puta višu cijenu.

Automobil osumnjičenika pretražen je nakon što su pripadnici mobilne policijske jedinice za nadzor državne granice opazili da se 64-godišnjak kojega su zaustavili i legitimirali sumnjivo ponaša.

Službeni pas za otkivanje narkotika ukazao je da je u automobilu skrivena droga. Policajci su nakon toga u automobilu pronašli 15 paketa s ukupno osam kilograma marihuane skrivene u rezervnom kotaču te ispod prednjeg branika vozila.

Pronađena i 53 različita osobna dokumenta

Pretragom obiteljske kuće u kojoj osumnjičenik živi pronađeno je čak 26 osobnih iskaznica, sedam putovnica i 20 vozačkih dozvola. Devetnaest isprava izdano je u Hrvatskoj, dok su ostale uglavnom iz Slovenije, BiH, Švicarske i Poljske. Za neke od njih policija je već utvrdila da su ukradene.

Uhićeni 64-godišnjak je od ranije poznat policiji zbog krivotvorenja isprava, prijevara, krađe i nedopuštenog prijelaza preko državne granice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.