Kerum vozi Ferrari kupljen na braniteljsku povlasticu?

GRAĐANI Splita proteklih su godina mogli uočiti jednog od svojih najbogatijih sugrađana i kandidata za gradonačelnika Željko Keruma kako se po gradu vozi u svom skupocjenom metalnom ljubimcu, plavom Ferrariju F430 vrijednom oko 220 tisuća eura. No, čini se da se Kerum ne može pohvaliti da posjeduje vlasnički list za tu skupu metalnu jurilicu.

Prema saznanjima Slobodne Dalmacije, Ferrari slovi na ime Kerumovog nećaka Jakova, inače direktora tvrtke "Zakup" koja se vodi kao vlasnik trgovačkog centra "Joker" i TV Dalmacije, a automobil je navodno kupljen na njegovu braniteljsku povlasticu.

"Pa što ako auto nije moje! Auto je na sina moje sestre, mog nećaka. Nemate vi mene što pitati je li auto kupljen na braniteljsku povlasticu kad znam da jeste. Vi ste jedan vrlo bezobrazan novinar i znajte da nemam dobro mišljenje o vama. Više nikada da me niste nazvali. Slobodno to napišite",  bijesno je rekao Kerum novinaru splitskog dnevnika koji ga je nazvao kako bi potvrdio informaciju da Ferrari nije i službeno dio voznog parka splitskog kralja trgovine, koji broji i elitni Maybach te Mercedes S500.

J.C.
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.