Kerum pobjegao od suda pa smislio slogan: Služimo Bogu i Hrvatskoj

"SLUŽIMO Bogu i Hrvatskoj! To je slogan. Sam sam ga smislio!", pohvalio se danas splitski gradonačelnik Željko Kerum na predstavljanju programa koalicije HDZ-HGS. Predstavljanje je započelo u 13 sati, baš u to vrijeme Kerum je imao ročište na splitskom Prekršajnom sudu. Sude mu zbog remećenja reda i mira, guranja policajca kojem je strgao zlatni lančić. Riječ je o poznatom incidentu na Večeri Zagvožđana, koja se održala prije gotovo pune dvije godine u restoranu Sky.

Bečka škola gradonačelnika Keruma: Samo sam pristojno zamolio...

Kerum se nije pojavio na sudu, već je po branitelju Miru Šariću poslao pismenu obranu. Razumljivo. Imao je političkih obaveza sa novim starim saveznicima iz HDZ-a.

Kerum tvrdi, nisam kriv! Kaže da je samo ljubazno zamolio društvo na šanku da ne pravi nered. I nije uopće istina da je vikao i remetio red i mir, pogotovo da je gurao i trgao.

"Samo sam pristojno zamolio da se pristojno ponašaju ili napuste objekt", doslovno je napisao splitski gradonačelnik, kojeg i inače znamo po finim manirima i besprijekornom ponašanju.

Sud će u prosincu ispitati oštećene policajce te svjedoke koje je Kerum naveo da mogu posvjedočiti o njegovoj bečkoj školi.

Na sudu oba koalicijska partnera: HDZ za crne fondove, Kerum za guranje policajca

Vrijedi svakako primijetiti da su tako danas koalicijski partneri u 10. izbornoj jedinici imali i jedan i drugi posla na sudu. HDZ je odgovarao za crne fondove na ročištu u Zagrebu, dok se Kerum pismenim putem branio od optužnog prijedloga za remećenje reda i mira.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.