Kerum kaznenom prijavom protiv braće Žužul zbog Parka mladeži

SPLITSKI gradonačelnik Željko Kerum posljednjih dana non stop govori o tome kako su se braća Žužul i njihova Skladgradnja nezakonito uknjižili kao vlasnici Parka mladeži, te tako oštetili Grad Split, jer je u pitanju, tvrdi on, gradska imovina.

Kerumu sporni Žužuli, ali i sudac

"Grad je podnio kaznenu prijavu protiv Skladgradnje jer su se lažnom dokumentacijom uknjižili na gradsku imovinu" kazao je danas Kerum.

Nisu mu samo sporna braća Slaven i Jozo Žužul, vlasnici Skladgradnje i čelnici RNK Split, već i predstavnici sudske vlasti. "Stečajni sudac je u tom postupku radio mimo zakona i protiv interesa grada" kaže Kerum, koji je posljednjih dana krenuo u pravu ofenzivu obrane gradske imovine. 

Umjesto sportskih, komercijalni sadržaji...

U prvi plan izbili su tako Stari plac i Park mladeži. I jedan i drugi objekt kultne su naravi za splitski sport i nogomet, no u perspektivi će sportski sadržaji sasvim sigurno ustupiti mjesto - komercijalnim.

Park mladeži iznimno je važan s obzirom da se nalazi na početku tzv. sjevernog prstena, ogromne neizgrađene površine, koja uključuje i prostor splitskog škvera, kojem je, kako dani i natječaji prolaze, sve izglednija likvidacija i prenamjena. 

U neposrednom susjedstvu Parka, nalazi se i Kerum sa svojim Jokerom, ali i EPH s bivšim objektom preseljene Slobodne Dalmacije...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.