Kerum doživio živčani slom zbog Kile: Neće mene nitko zajebavat!

SPLITSKI gradonačelnik Željko Kerum doživio je još jedan udarac. Vijest da je Ministarstvo graditeljstva zaustavilo nećakove radove na Kili prilično je teško podnio. Oko 19 sati napravio je neugodnu scenu u Jokeru.

"Neće mene nitko zajebavat'", izdirao se Kerum nekom na mobitel i pri tome nije bio nimalo diskretan. Dio očevidaca navodi da je lomio čaše, drugima je, pak, bilo dovoljno da ga samo vide u razjarenom izdanju pa da se što brže izvuku iz Jokera.

Kerumu stalno škripi s ministrima

Ništa novo za Keruma, kojem stalno nešto škripi s ministrima u Zagrebu. Muke su mu oko Mucala zadavali Biškupić i Mesić. Bjesnio je i na njih. Taman kad je sredio odnose s HDZ-ovcima, eto ti nove nevolje. Izgubili vlast. Došli novi ministri. Avaj. Nema više Bačića da izdaje rješenja za Fani i ostalo što treba, sad je tu Osječanin Vrdoljak, koji je odmah najavio kako šale više nema. Ako nije po zakonu, ne ide.

I evo, nismo trebali dugo čekati. Kila se gradi, a nije po rješenju koje je izdao Kerum, odnosno Grad Split. Moći će se nastaviti, kada se stanje na terenu riješi. Više iz Ministarstva se nije moglo danas dobiti, no oni upućeni u situaciju u Kili znaju da nećak Sapunar nema riješene vlasničke papire, odnosno, da se još vode postupci oko povrata imovine. 

Kilava Kila

I tako. Nije Kila ni krenula, a već je stala. A dok se pokrenula, prošlo je dvije godine. Kerumu su ti stanovi prijeko potrebni, i to ne samo zbog novca kojeg će na njima okrenuti. To je prije svega jedina suvisla stvar koja bi ostala od njegovih pustih obećanja nakon četiri godine mandata. Kada je krenuo u izbore, bilo je da će za četiri godine Split postati metropola Mediterana, svi podstanari zbrinuti, a nezaposleni zaposleni. Sa odmakom od gotovo tri godine, priča zvuči za umrijet' od smijeha. K'o neka bajka.

Otkako je zasniježilo Kerum se posvađao s pola Splita

Nije, stoga, iznenađujuća ova Kerumova nervoza. Otkako je zasniježilo posvađao se s pola Splita, ostavka se traži po tri osnova, preko dvije Facebook grupe, čak se i letargična splitska oporba trgla pa će i oni nešto tražiti, Državno odvjetništvo zakucalo je jučer ponovno na vrata zbog lomova po snijegu i ledu, a sad još i taj Vrdoljak zaustavio Kilu. Čini se da gore ne može. Pravo je pitanje kako će Kerum progurati novi ledeni val?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.