Karlo je nestao u Zagrebu, stiglo više dojava. Majka: Ovo se nikad nije dogodilo

Foto: Nestali.hr

KARLO KURTANJEK zadnji je put viđen 10. travnja kada je od kuće na Vrbanima krenuo na fakultet na Kennedyjevom trgu u Zagrebu.

Imao je crnu jaknu i crne traperice

Na stranici Nestali.hr piše kako je Karlo visok 180 cm, a broj stopala mu je 46. 

Rođen je 26. rujna 1995.

U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu s kapuljačom, crne traperice i smeđe tenisice.

Indexu se javila i njegova sestra, prenosimo njenu poruku:

"Jučer, 10.04.2019. ujutro moj brat Karlo Kurtanjek (1995) krenuo je s Vrbana (Palinovečka 38) na fakultet na Kennedyevom trgu i otada mu se gubi svaki trag.

Visok je oko 183 cm, ima plave oči, plavu kosu, atletski građen.

Kontaktirana je policija. 

Za sve informacije kontaktirati obližnju policijsku postaju ili na sljedeće telefonske brojeve:

091/7325-504; 095/9089-969; 091/8950-157", piše u poruci.

Majka u suzama: Ovo je prebolno

"Lijepo molim sve građane, sve ljude dobre volje, Zagrepčane, okolicu, na svim društvenim mrežama je njegova fotografija. Ako bilo što saznaju ili imaju, molim da se jave na telefone na društvenim mrežama. Jer to je preteško i prebolno za nas sve ukućane, a pogotovo za mene kao mamu", kazala je majka nestalog mladića za Dnevnik.hr.

"Obično ima mobitel sa sobom. Ostavio ga je kod kuće, to nam je malo zapravo jako, jako čudno. Nije bio konfliktna osoba i bio je vrlo korektan sa svima i svi su ga voljeli", kaže otac Dubravko.

"To se nikad nije dogodilo. Dakle nikad, nikad se nije dogodilo da se on nije javio barem drugi dan do 12 sati. Sada smo već u velikoj brizi i panici", kaže majka.

Policija: Informacije dolaze sa šireg područja Zagreba

O slučaju nestalog studenta govorila je za Dnevnik Nove TV Andrea Balog Bašić, voditeljica službe Kriminalističke evidencije Policijske uprave zagrebačke.

"Trenutno provjeravamo sve podatke i informacije. Od jučer do danas popodne zaprimili smo niz informacija i dojava građana. Provjeravamo svaku informaciju, a dosta ih dolazi iz šireg područja Zagreba. Provjeravamo snimke, razgovaramo sa svima...", kazala je Balog Bašić i rekla da ovakvi slučajevi ne odlaze u hladni pogon te se potraga za mladićem nastavlja.

Apelirala je na građane da ne čekaju 24 sata da prijave nestanak kako bi policija čim prije poduzela sve što može.

"Bitni su nam svaki sat i minuta", rekla je Bašić

Na pitanje što mogu očekivati Karlovi roditelji, poručila je kako će za Karlom policija tragati sve dok ne saznaju što se točno dogodilo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.