Karamarko se oglasio nakon što su mu šatoraši okrenuli leđa: Nećemo podleći pritiscima

Foto: Hina

NAKON što je Index objavio informaciju koju je dobio iz vrlo pouzdanog izvora koji je sudjelovao na jučerašnjem maratonskom sastanku o Crnoji u Vladi, press konferenciju su održali šatoraši, a nakon što su javno Karamarku okrenuli leđa, oglasio se i Karamarko.

Naime, Karamarko je sinoć zaprijetio Oreškoviću i Petrovu riječima: "Branitelji će pokrenuti rat ako smijenite Crnoju". A danas se oglasio tek nakon što su šatoraši poručili da se neće miješati u slučaj ministra Crnoje, te da je odluka o njegovoj smjeni isključivo u nadležnosti premijera i koalicijske Vlade."

Šutio satima pa objavio: Nisam to izjavio

"Nećemo popuštati pred pritiscima i provokacijama. Nikad nisam izjavio da će branitelji krenuti u rat ako ministar Crnoja bude smijenjen. Takva objava na jednom domaćem portalu obična je laž.

Volio bih da su branitelji iz šatora u Savskoj pokušali saznati jesam li to rekao prije nego su sazvali svoju konferenciju za medije. O ministru Crnoji odlučit će premijer na temelju procjene je li u ovom slučaju prekršen zakon, a u skladu sa svim demokratskim običajima i načelima pravne države.

Ničije prijetnje, laži ili pritisci to ne mogu promijeniti. Također, nitko u Vladi neće nasjedati na provokacije po kojima bismo trebali smjenjivati ministra prije nego nedvojbeno ustanovimo da li se on ogriješio o zakon", napisao je Karamarko na svom Facebook profilu.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.