Još uvijek stignete glasati za pozitivca 2016. - evo tko zasad vodi

Foto: Index

I DALJE je otvoreno glasanje za Indexovog "pozitivca godine". Naime, redakcija Indexa je odabrala osobe za koje smatramo da su u 2016. godini radili dobre stvari, a na vama je da ocijenite tko među njima zaslužuje titulu najvećeg pozitivca u godini koja se polako bliži kraju.

> Izaberite negativca 2016., imamo hrpu kandidata

 

 

Ispod svakog nominiranog kandidata objasnili smo zašto smo ga uvrstili u kategoriju "pozitivca godine", a klikom na strelicu možete glasati za kandidate za koje mislite za zaslužuju biti proglašeni najpozitivnijim osobama godine.

Nominirali smo 12 kandidata: Borisa Jokića, Damira Buškulića, Igora Rudana, Tonija Miluna, Ivana Đikića, Ivu Tolić, Dunju Janković i Dunju Ercegović, Marija Marjanovića, Daliju Orešković, Matu Rimca, Alana Suminu i Zorana Vučinića, te Nenada Bakića.

U ovom trenutku je u vodstvu molekularni biolog Ivan Đikić, s 2500 glasova za i 185 protiv. Na drugom mjestu se nalazi matematičar Toni Milun, s 2000 glasova za i 287 glasova protiv. Miluna prati Boris Jokić, voditelj Ekspertne skupine koja je upravljala radom na cjelovitoj kurikularnoj reformi.

Na četvrtom mjestu je zviždač iz HEP-a Mario Marjanović, s 1700 glasova za i 279 glasova protiv, na petom molekularna biologinja Iva Tolić, s 1600 glasova za i 172 glasa protiv, a na šestom znanstvenik Igor Rudan, s 1200 glasova za i 208 glasova protiv.

Kao što smo već naglasili, glasanje je još uvijek otvoreno, tako da i dalje možete podržati svoje favorite.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.