Izašao iz Vrapča i opet ubio: Ocu sjekirom razmrskao glavu!

VLADIMIR ČULINA zvani Čuki, koji je u Splitu 1998. godine neubrojiv ubio Roberta Širinića zvanog Šime Japanac i Dalibora Sabljića, zvanoga Sablja, ponovno je ubio. Sinoć je u obiteljskoj kući u Pridragi kod Novigrada sjekirom razmrskao glavu svom ocu Stanku. Potom je oko 1 sat ujutro nazvao Centar 112, koji je na mjesto događaja uputio policiju. 

Već ubio neubrojiv

Čuki se bez problema predao, a beživotno tijelo njegovog oca, umirovljenog vojnog glazbenika, našli su u dnevnom boravku. Čulinu su odveli na kriminalističko istraživanje te bi ga uskoro trebali odvesti na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Zadru. Zasad ga terete za ubojstvo.

Čulina je 1998. godine iz pištolja smaknuo Šimu Japanca i Sablju. Branio se da je to učinio jer su mu brata navukli na drogu. U sudskom postupku ispostavilo se da je - neubrojiv. Nikada nije otišao u zatvor. Godine je proveo na liječenju u Vrapču. Izašao je prije tri godine, i od tada boravi na splitskom i zadarskom području.

Otac se brinuo, a Čuki ga ubio

Kako Index doznaje, otac je bio vrlo brižan prema Čukiju. Vodio je računa o duševno oboljelom sinu. Davao mu je terapiju jer Čuki boluje od shizofrenije i PTSP-a. Ne zna se zašto je ubio oca. Sinoć je bio krajnje nesuvisao te istražitelji nisu uspjeli doći do nekakvog razložnog motiva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.