Iz Kraša odgovorili na teške optužbe Ivice Todorića

Foto: FaH/IvicaTodoric.hr

PREDSJEDNIK Uprave Kraša Damir Bulić odgovorio je na teške optužbe koje je na svom blogu iznio Ivica Todorić, još uvijek aktualni vlasnik Agrokora.

>> Todorić u novoj objavi iznio teške optužbe na račun Kraša


Podsjetimo, Todorić je u današnjoj objavi na svojoj stranici ivicatodoric.hr napisao: "Premijer Plenković je danas, 28. rujna 2017., na sjednici Vlade rekao da je krenuo u akciju oko Agrokora jer su mu neki dobavljači rekli da će Agrokor u stečaj!!!!! Pitanje za premijera Plenkovića je da li je to moguće? Koji su to dobavljači? Na bazi kojih podataka? Govorimo li možda o Orbicu, sponzoru Mosta, ili pak Krašu, za koji je radio Ante Ramljak, i kojem su plaćena sva stara potraživanja prema Agrokoru, dok drugima nisu (toliko o tzv. Koordinaciji dobavljača i brizi Marice Vidaković za njihove interese)."

"Lažna i neistinita tvrdnja"


Na takve optužbe danas navečer u redakciju Indexa pristigao je odgovor predsjednika Uprave Kraša, Damira Bulića.

"Temeljem današnje objave na blogu Ivice Todorića, a u kojem se Kraš proziva da je naplatio sva stara potraživanja prema Agrokoru, u cijelosti opovrgavamo navedeno, te izjavljujemo da je riječ o potpuno lažnoj i neistinitoj tvrdnji. Od trenutka stupanja na snagu Lex Agrokora do danas Kraš d.d. nije naplatio niti jedne kune starog potraživanja. Kao što je bio slučaj i do sada, Kraš će i nadalje sa svim dobavljačima dijeliti zajedničku sudbinu u provedbi naplate starih potraživanja prema koncernu Agrokor", poručio je šef Uprave Kraša.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.