Ispunili mu zahtjeve: Botica prekinuo štrajk nakon tjedna gladovanja

NAKON punog tjedna gladovanja u predvorju splitske Policijske uprave granični policajac iz Trilja Miro Botica prekinuo je popodne svoj prosvjed. Šefa policije Josipa Bukvića izvijestio je o tome pismeno malo poslije 16 sati. Kaže da su mu ispunili zahtjeve. Ni sam Bukvić ne zna što to točno znači. Botica je, naime, tražio razgovor s premijerkom i predsjednikom Sabora. Jesu li mu to možda sredili?

Botica je, inače, jutros ustao sa stručnjače i svoj prosvjed nastavio na - stolici! Djeluje nevjerojatno, ali kao da mu se snaga povratila od tolikog gladovanja. Mnogo je kontaktibilniji, djeluje pribranije i normalnije... Vjerojatno je riječ o nekakvom medicinskom fenomenu.

Nije htio u kućicu bez struje i vode

Policajac iz Trilja pobunio se što su ga dali na stegovni jer je odbio zapovijed da ide u kućicu u kojoj nema struje i vode. Smanjili su mu plaću 10 posto, a to je njemu neizdrživo jer ima troje djece i četvrto na putu. Nije htio razgovor sa šefom Bukvićem, ni ministrom Karamarkom, već samo s barba Lukom i Jacom. Hoće li mu se ispuniti san?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.