Incident u studentskom domu u Zagrebu. Ipak se nije radilo o upadu BBB-a?

Ilustracija: Filip Kos/PIXSELL

POLICIJA je jučer u večernjim satima intervenirala u Studentskom domu Stjepan Radić u Zagrebu.

Premda se kasno sinoć pojavila informacija kako je grupa Bad Blue Boysa nedugo nakon utakmice Dinamo - Hajduk upala u paviljone studentskog doma i fizički napala dio studenata, Index od policije doznaje kako je priča ipak drugačija. 

"Obaviješteni smo o događaju i policija je izašla na teren, no zasad se utvrđuju sve činjenice", rekli su nam jutros iz zagrebačke policije. 

No, kako neslužbeno doznajemo iz policijskih krugova, nije bilo nikakvog upadanja u paviljone. 

Štoviše, policija incident u SD-u Stjepan Radić zasad uopće ne dovodi u vezu s navijačima. No kriminalističko istraživanje je i dalje u tijeku. 

Interventna policija sinoć je pred studentski dom stigla s više kombija, od kojih su neki imali policijske oznake, a neki su bili neoznačeni.

Priča o navodnom napadu Bad Blue Boysa

Da je riječ o napadu BBB-a, objavio je Jutarnji list pozivajući se na izjave studenata koji su se okupili pred domom. Naveli su da su se pripadnici navijačke skupine Bad Blue Boys penjali preko ograde doma, upadali u paviljone i tražili studente na koje bi nasrnuli te da su se incidenti dogodili u šestom paviljonu i ispred devetog paviljona. 

No, kako se sada čini, ta informacija nije bila točna. 

Studenti su tvrdili i da je uhićeno između 10 i 15 osoba, no zasad nema službenih informacija koje to potvrđuju. 

U Facebook grupi doma studenti su se također sinoć raspitivali o čemu je riječ, a najveća pomutnja nastala je upravo u vezi sa šestim paviljonom. "Boysi upali", glasio je najčešći odgovor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.