Hrvatski brend VIVAX uz bok svjetskih trendova osvaja regiju

Foto: PR Foto

IAKO Hrvatska nema puno kompanija koje se bave razvojem i proizvodnjom visokih tehnologija, postoje svijetli primjeri koji godinama pokazuju značajan napredak kroz investicije u nove proizvodne kapacitete i nova zapošljavanja mladih i stručnih ljudi. Ovakva poslovna klima prava je kolijevka za rast domaćih brendova koji sa svakim novim modelom rade pozitivne iskorake i našim ljudima nude odlične proizvode po puno pristupačnijoj cijeni nego što to nude strani brendovi.

Tako i VIVAX, poznati hrvatski brend pametnih telefona, televizora, klima uređaja i malih kućanskih aparata iznova oduševljava potrošače. Kroz niz dobro prihvaćenih modela mobilnih telefona VIVAX je postao prvi izbor velikog broja kupaca u Hrvatskoj i regiji, a sve više osvaja i izvozna tržišta.

Stručnjaci iz VIVAXa dizajniraju pametne telefone osluškujući potrebe i želje hrvatskih kupaca, kako u tehnološkom tako i u cjenovnom pozicioniranju, pružajući našim ljudima pouzdan domaći brend te osiguranu potpunu podršku tijekom cijelog životnog vijeka uređaja.

Najnoviji model VIVAX Fly V1 prati trendove i donosi novitete s kojima staje uz bok poznatih svjetskih marki. Neke od značajki su prvi put prisutne kod VIVAX pametnih telefona. Tako je V1 prvi VIVAX smartphone s „Infinity Screeenom“ tj. „beskonačnim zaslonom“ u omjeru 18:9 što omogućava da se na zaslonu vidi puno više sadržaja nego prije. Zaslon je moderan 5,5“ HD + IPS 1440 x 720P koji je kvalitetom prikaza otišao korak dalje jer omogućava savršeni prikaz boja i slike do sada neviđen u ovom cjenovnom razredu.

Vrhunski zaslon donosi još neke novitete prisutne kod mnogo skupljih modela kao što je slika u slici koja se npr. koristi u Chrome pregledniku kada se jedan sadržaj smanji, a drugi automatski prikazuje. Tu je i „Split Screen“ tj. podjela zaslona u dva dijela koja omogućava istovremeno korištenje dva programa kao npr. Googlea i Gmaila.

„Face Recognition“ tj. prepoznavanje lica vlasnika još je jedna od interesantnih značajki V1 modela, i jedan od zadnjih trendova svih velikih proizvođača, a služi za otključavanje uređaja.

Zaslon je vrlo osjetljiv i precizan pa ne čudi da podržava tipkanje po zaslonu i preko rukavica, što je vrlo bitno pri hladnom vremenu. Uz Fly V1 moguće je dodatno naručiti i posebnu poluprozirnu preklopnu futrolu za zaštitu naslona preko koje se i kada je zatvorena može upravljati mobitelom.

Dodatno je ojačan visoko otpornim Gorilla Glass – Series 3 staklom, što mu daje veću otpornost na udarce u odnosu na klasične zaslone.

Samom izgledu Fly V1 modela je posvećena velika pažnja te ga krasi izuzetno atraktivan dizajn, predobar osjećaj u ruci te prestižna „Mirror Look“ obrada stražnje strane ovog mobitela koja vas mami da ga probate. Korisnici danas traže svestranost od svojih pametnih telefona, a VIVAX Fly V1 im ju pruža za što se brine Android 8.0 Oreo te 3GB RAM i 32GB ROM memorije. Stražnja 13MP kamera standardno je opremljena bljeskalicom. Na VIVAX Fly V1, bljeskalicom je sada opremljena i prednja 8MP kamera što će glasno pozdraviti svi ljubitelji selfija. Svaki dio smartfona pomno je osmišljen kako bi zadovoljio sve načine korištenja pa je Fly V1 opremljen punjačem za brzo punjenje te naprednim „Battery Saver“ sustavom koji vrlo točno računa i optimizira preostali kapacitet baterije pri trenutnoj potrošnji električne energije.

Predstavljanjem VIVAX Fly V1 pametnog telefona, uspješna priča ovog hrvatskog brenda ulazi u novu fazu jačanja povjerenja svojih potrošača. Imajući na umu poslovično dobre cijene, najbolju vrijednost za uloženo i temelje koje su stvorili uspješni prethodnici najnovijeg VIVAX smartphonea, iskreno vjerujemo da će ovaj brend nastaviti svoj rast i daleko izvan granica Lijepe naše.

Karakteristike Vivax Fly V1 smartphonea:

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.