Hrvatska firma radi službenu aplikaciju za Game of Thrones

Foto: Five

AGENCIJA Five, koja ima adrese u Zagrebu i New Yorku, napravila je novu verziju aplikacije za Game of Thrones.

“Objavili smo službenu aplikaciju za serijal, 'A World of Ice and Fire'.

Radi se o 'povijesnom udžbeniku' Westerosa s detaljnim informacijama o 600+ likova, 550+ lokacija, s obiteljskim stablima, interaktivnim mapama... Idealno za novu sezonu.

Uvijek nekako mislim da Five radi totalno cool stvari, ali ponekad se i iznenadim”, napisao je na svom Facebook profilu suosnivač Fivea Luka Abrus.

Aplikacija se zove "A World of Ice and Fire", a dostupna je i za iPhone i za android smartphone. Five ovu aplikaciju radi u suradnji s Penguin Random Houseom.

Uspješna hrvatska firma

Five iza sebe ima niz uspjeha. Prošle godine uvršten je u Googleov direktorij certificiranih svjetskih agencija. Google Developers Agency program stavlja je u društvo od oko 50 certificiranih agencija u svijetu.

Da bi zaslužila uvrštavanje u taj prestižni program, agencija mora zadovoljiti niz prilično rigoroznih faktora kojima demonstrira stručnost u korištenju Googleovih tehnologija, naravno, uz portfelj vrhunskih mobilnih aplikacija.



Aplikacije rade još od pojave prvog iPhonea

Five radi mobilne aplikacije još od doba prvog iPhonea i od tada su istesali svoj zanat te uz vrhunski rad zaslužili i najbolje svjetske klijente, prema kojima nastupaju kao partneri koji će sagraditi i održavati njihov digitalni proizvod.

Radili su za Napster - od razvoja, dizajna i kontrole kvalitete do back enda, kroz sve mobilne i desktop platforme. Rosetti Stone, poznatoj platformi za učenje stranih jezika, svojim dizajnom i razvojnim naporima značajno su podigli prihode i broj korisnika.

Marriott Internationalu, jednom od najvećih svjetskih hotelskih lanaca, napravili su chatbot, prvenstveno namijenjen za komunikaciju s milenijalcima.

Omogućili su i nastajanje odlične Kickstarter ideje Moonlite, koja mobitel pretvara u projektor za pričanje priča za laku noć.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.