Hrvat ubio poljskog beskućnika u Italiji?

ZA UBOJSTVO 36-godišnjeg poljskog beskućnika Sebastiana Zbiniewa u talijanskom gradu Pavia sumnjiči se Hrvat kojega je uhitila talijanska policija kod Udina.

Poljski beskućnik je 10 godina živio u Italiji te je, kao i mnogi drugi ljudi bez doma, spavao pod mostom. Pretpostavlja se kako je pretučen i ubijen u noći sa utorka na srijedu nedaleko od centra Pavije, piše BlitzQuitidiano.

Njegovo tijelo je jučer pronašao prolaznik koji je uz rijeku Ticino šetao svog psa. Hrvat je toliko štapom ili kamenom pretukao Poljaka da mu je lice bilo neprepoznatljivo. Policija ga je identificirala prema tetovaži koju je imao između njegova ramena i vrata. Njegovo tijelo je prevezeno u Institut za forenzičku medicinu Sveučilišta Pavia gdje će biti obavljena obdukcija.

Policija je odmah nakon pronalaska tijela počela istragu te je sumnja pala na beskućnika iz Hrvatske koji je nestao prije dva dana. Pretpostavlja kako je Poljaka ubio nakon svađe, moguće zbog novca. Kada je uhićen, Hrvat je još uvijek na sebi imao krvavu odjeću.

Sumnja se kako je ubojica sa vlakom pokušao otići u Sloveniju pa pobjeći u Hrvatsku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.