HDZ-ov donačelnik s bratom i ocem ispitani. Pretukli su susjeda zbog septičke jame

Foto: Pixsell/Facebook

POLICIJA je dovršila kriminalističko istraživanje nad donačelnikom općine Jasenice Danom Rončevićem (53) te njegovim bratom (50) i ocem (82). Sumnjiči ih se za pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

>> Uhićen HDZ-ov donačelnik i šef Stožera. Navodno je s ocem i bratom prebio susjeda

"Svu trojicu se sumnjiči da su 16. prosinca oko 14 sati u Rovanjskoj fizički napali 35-godišnjaka, nakon čega su dovedeni u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Ozlijeđenom 35-godišnjaku pružena je liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar te su mu konstatirane lakše tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacije. Također, liječnička pomoć je pružena i 50-godišnjaku te su mu konstatirane lakše tjelesne ozljede", stoji u današnjem policijskom izvještaju.

Sva trojica su jučer predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Podsjetimo, HDZ-ovog donačelnika općine Jasenice i šefa lokalnog Stožera civilne zaštite te njegovog oca i brata sumnjiči se da su napali susjeda. Navodno su sa susjedom i ranije imali razmirice, a sve je eskaliralo jučer. Susjeda su navodno pretukli šakama, letvom i kamenom jer je tvrdio da mu fekalije iz septičke jame donačelnikova oca cure u kuću.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.