Gradski vijećnik Alujević Grgas zaposlio se u gradskoj tvrtki Split parking

Foto: Facebook

SPLITSKI gradski vijećnik Tomislav Alujević Grgas zaposlio se u novoosnovanoj gradskoj firmi Split parking koja je nastala kupovinom Hvidre. Alujević Grgas na novo je radno mjesto prešao iz Županije splitsko-dalmatinske. Kao informatički stručnjak razvijat će sustav koji će uvelike olakšati pronalazak slobodnog parkirnog mjesta u Splitu.

"Direktoru sam iznio svoju viziju"

"Prešao sam na manju plaću, i to zbog profesionalnog izazova. Direktoru Bartuliću iznio sam svoju viziju. Cilj mi je da vozač na mobitelu može vidjeti slobodno parkirno mjesto te da ga navigacija u vozilu dovede do njega. To podrazmijeva razvoj softvera i senzoringa", kaže Alujević Grgas, diplomirani inženjer elektrotehnike i magistar poslovne ekonomije.

"Tehnologija me oduvijek zanimala, više sam informatičar, nego političar. U Gradu Splitu sam prije 15 godina digao njihovu web stranicu, a isto sam poslije napravio i u Županiji", kaže Alujević Grgas.

U Gradsko vijeće Splita ušao je na listi don Ivana Grubišića. Bio je čvrst oslonac gradonačelnika Ive Baldasara.

Nije nagrada za vjernost

Smatra da se ne radi o uhljebljivanju, niti o nagradi za višegodišnju vjernost u Gradskom vijeću.

"Posao u Županiji je bio sigurniji, a u novu tvrtku otišao sam, kako sam već kazao, zbog izazova i za manju plaću", kazao nam je Alujević Grgas.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.