Grad Dubrovnik zapošljava kuharicu kave, evo koje uvjete morate zadovoljiti

Foto: 123rf, Grad Dubrovnik

GRAD Dubrovnik traži osobu koja će kuhati kave. Na neodređeno.

Tako stoji u javnom natječaju objavljenom u Narodnim novinama u tiskanom izdanju od 8. studenog. I to je cijeli posao, barem tako stoji u natječaju.

Štoviše, kako je naglašeno u natječaju, traže kuharicu. Nije poznato zašto osoba koja kuha i poslužuje kavu mora biti žena.

Jasno, za ovaj posao treba barem godinu dana radnog iskustva "na odgovarajućim poslovima". Ako ste mislili da je odgovarajući posao samo kuhanje kave, prevarili ste se.

"Radnim iskustvom na odgovarajućim poslovima razumijeva se radno iskustvo (služba u upravnim tijelima jedinica lokalne ili područne (regionalne) samouprave, državna služba, javna služba, radni odnos kod privatnog poslodavca, samostalno obavljanje profesionalne djelatnosti ili obavljanje poslova u međunarodnim organizacijama) ostvareno na poslovima navedenog stupnja obrazovanja (stručne spreme) i struke", stoji u natječaju za, da ponovimo, radno mjesto kuhara kave.

No ako vas pozovu na razgovor, morat ćete proći provjeru znanja.

"Za osobu/osobe koje zadovoljavaju formalne uvjete iz javnog natječaja i stekle su status kandidata prijavljenog na javni natječaj bit će provedena prethodna provjera znanja i sposobnosti putem pisanog testa iz općeg znanja", stoji u natječaju.

Nakon što kandidat odgovori na test općeg znanja za posao kuhača kave, u roku od 60 dana odabrat će se najbolja osoba.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.