Glumcu Bogdanu Dikliću ugrožen život, spasili ga reanimacijom

SRPSKOM glumcu Bogdanu Dikliću pozlilo je sinoć tijekom predstave na Sterijinom pozorju u Novom Sadu, javlja B92 te navodi da je legendarni glumac još uvijek u životnoj opasnosti.

56-godišnji Bogdan Diklić se trenutno nalazi na odjelu Intenzivne njege Instituta za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici. Glasnogovornik Instituta Goran Trajkovski rekao je agenciji Beta da je Diklić primljen u tu zdravstvenu ustanovu nakon reanimacije liječnika Hitne medicinske pomoći, koja je izvršena u Srpskom narodnom pozorištu, jer je glumac po izlasku sa scene izgubio svijest.

"Bogdan Diklić je kod nas dovezen kolima Hitne pomoći i prilikom prijema spontano je disao i bio svjestan. On se trenutno nalazi na odjelu Intenzivne njege, gdje je dijagnostički postupak u tijeku", rekao je Trajkovski.

Nije mogao precizirati o kakvom je zdravstvenom problemu riječ, ali je rekao da je Diklić "životno ugrožen", priključen na aparate i da liječnici prate njegove vitalne funkcije. Kazao je i da je sada nemoguće raspravljati o prognozama ili točnoj dijagnozi zdravstvenog stanja Bogdana Diklića.

A.B.
Foto: Fonet

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.