Frontalni sudar Mercedesa na vodičkoj obilaznici skrivio pijani vozač

Foto: Pixsell/Duško Jaramaz

U SUDARU dvaju Mercedesa, koji se dogodio u petak na obilaznici kod Vodica, jedna je osoba poginula, a pet ih je ozlijeđeno.

>> Frontalni sudar dva Mercedesa na vodičkoj obilaznici, poginula jedna osoba

U sudaru je poginuo 37-godišnji vozač, a u njega se zabio 24-godišnjak koji je skrivio tešku prometnu nesreću, piše ŠibenikIn.

Alkotest pokazao 1g/kg

Prometna se nesreća dogodila u petak, oko 18:30 sati, u Vodicama na izlazu prema Pirovcu. Mladić je Mercedesom zadarskih registracija zbog prevelike brzine izgubio nadzor nad vozilom.

Pred raskrižjem s magistralom, u nepreglednom je zavoju udesno izletio na suprotnu stranu ceste i punom brzinom se frontalno sudario s Mercedesom zagrebačkih tablica kojim je upravljao 37-godišnjak.

Policija je odmah nakon nesreće alkotestirala 24-godišnjaka. Puhanjem u dreger izmjerena mu je koncentracija alkohola u organizmu veća od 1g/kg. Točan rezultat otkrit će testiranje krvi i urina.

Vozač poginuo

37-godišnjak je preminuo na mjestu nesreće.

U nesreći su ozlijeđene tri ženske osobe, 42-godišnjakinja iz Mercedesa zagrebačkih registracija te dvije putnice iz Mercedesa zadarskih registracija, 18-godišnjakinja i 22-godišnjakinja.

Zadržane su na liječenju u šibenskoj Općoj bolnici. 24-godišnjak koji je skrivio nesreću lakše je ozlijeđen i također je zadržan u bolnici. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.