"Fotografkinja" u SAD-u premazala kolače drogom kako bi majci ukrala dijete

Screenshot: YouTube/KING 5

ŽENA koja se predstavljala kao profesionalna fotografkinja za snimanje djece navodno je majci ponudila kolače s drogom kako bi joj mogla ukrasti dijete.

Juliette Parker (38), koja se bila kandidirala za gradonačelnicu Colorado Springsa, i njezina 16-godišnja kći optužene su za pokušaj otmice djeteta starog tri tjedna koje su namjeravale odgajati kao da je njihovo.

Parker je prvo bila omogućena obrane sa slobode i određena joj je jamčevina od 50.000 dolara. No, jučer je odlučeno da se jamčevina povisi na 150.000 dolara te je Parker opet završila u pritvoru, piše The Sun.

Majka završila u bolnici

Sve je počelo kada je Elysia Miller htjela profesionalno snimiti svoju netom rođenu kćer i stupila u kontakt preko Facebooka s Parker koja se predstavljala kao fotograf za bebe.

No Miller je kasnije optužila Parker i njezinu kćer da su joj prilikom jednog posjeta ponudile kolač premazan sredstvima za umirenje kako bi joj mogle oteti dijete. Rekla je kako je sada sva prestravljena i da spava s nožem ispod jastuka.

Policija je prošloga petka uhitila Parker i njezinu 16-godišnju kćer. Tijekom suđenja se saznalo da je 5. veljače Miller nazvala 911 jer je bila jako pospana, ukočena i nestabilna na nogama. Također je povraćala.

Nakon što je otpuštena iz bolnice, nazvala je policiju i rekla kako ju je drogirala žena koja se predstavljala kao fotografkinja.

Poruke o otmici djeteta

Detektivi su na sudu ispričali kako su pronašli tekstualne poruke između Parker i njenog bivšeg dečka iz studenog prošle godine kada je Parker "pisala o tome kako trebaju uzeti dijete od nekog beskućnika i zajedno ga odgajati u lijepoj kući".

Bivši dečko se u porukama šalio na račun te ideje, a Parker mu je napisala da će se udati odmah za njega ako joj nađe bebu djevojčicu u narednih pet tjedana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.