FOTO Teška nesreća kod Omiša, skršeni auto zaustavio se na rubu provalije

Foto: Dalmacija Danas

OKO 14 sati i 30 minuta dogodila se prometna nesreća na lokalnoj cesti kod Podašpilja u omiškom zaleđu. Kako neslužbeno doznaje Dalmacija Danas, vozač osobnog automobila je uslijed još neutvrđenih razloga izgubio nadzor nad vozilom, a nakon što je udario o zid, vozilo se zaustavilo na samom rubu provalije.

Prometnu nesreću potvrdila je Željka Radošević, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

"Na mjesto nesreće stigli su policija i vatrogasci. Vatrogasci su morali intervenirati, odnosno izvlačiti vozača iz automobila. Nakon što su to napravili, vozač je pri svijesti vozilom hitne pomoći prevezen u splitsku bolnicu. Tamo će se utvrditi narav eventualnih ozljeda.

Zastoja u prometu nije bilo. Policija obavlja očevid nakon kojeg će se znati razlozi koji su doveli do ove prometne nesreće", kazala je Radošević.

Zapovjednik DVD-a Omiš Višeslav Pešić kazao je da je na intervenciji sudjelovalo 12 vatrogasaca s 4 vozila iz DVD-a Omiš i DVD-a Kućiće.

Intervencija je završila u 15:05. Neslužbeno, vozač je starija muška osoba koju su vatrogasci morali izvlačiti iz automobila jer su mu ostale prikliještene noge.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.