FOTO Osumnjičeni diler kokaina prijetio tijekom privođenja: "Polomit ću vas"

Foto: PIXSELL, PU zadarska

ZADARSKA policija uhitila je danas 48-godišnjeg muškarca.

Prema policijskom priopćenju, jučer ujutro na Obali kneza Branimira policajci su zaustavili automobil zadarskih registracija kojim je upravljao 48-godišnjak. Testirali su ga na droge i pokazalo se da je bio pod utjecajem opijata.

Kod njega su našli kokain, travu, digitalne vage, pištolje i hrpu novca

U sklopu kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma i drugih prostorija koje 48-godišnjak koristi, gdje je pronađeno 59,6 grama kokaina pakiranog u više pojedinačnih paketića, manja količina marihuane, 119,2 grama bijele praškaste tvari nepoznatog kemijskog sastava, tzv. punila namijenjenog povećanju mase droge, dvije digitalne vage za precizno mjerenje droge, pribor za pakiranje droge, 39.500 eura za koje se sumnja da potječu od dilanja droge te dva pištolja sa streljivom koje je nezakonito posjedovao.

Uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 48-godišnjak je danas predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Protiv njega je podnesen i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana, izvijestila je policija.

Uhićen je Neno Talijan

Kako javlja Zadarski, radi se o Matteu Bajlu.

"Šta snimaš, majku ti j****! Polomit ću vas", prijetio je novinarima prilikom privođenja.

Matteo Bajlo u Zadru je poznat po nadimku Neno Talijan jer mu je pravo ime zapravo Nenad Pavlović. Pod tim je imenom do prije sedam-osam godina živio u Italiji sa suprugom i dvoje djece, gdje je odležao i zatvorsku kaznu zbog teških krađa i pljački.

Posljednju godinu zatvora odležao je Lepoglavi, a nakon izlaska iz zatvora ostaje u Hrvatskoj te mijenja ime, kako bi se što bolje uklopio u zadarski milje. Roditelji mu inače žive u Srbiji, a bivša žena s djecom u Italiji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.