Financijski slomljen Jacksonov liječnik vratio se na posao

BIVŠI liječnik Michaela Jacksona, dr. Conrad Murray, jučer se prvi puta od smrti pjevača vratio na svoj posao u klinici u Houstonu.

Murray je bio uz Jacksonov krevet u trenucima kada je pjevač umirao. Nakon što je rekao da je Jacksonu davao snažan anestetik propofol kako bi bolje spavao, Murray je postao glavni sumnjivac za ubojstvo pjevača. U istrazi je policija pretražila njegovu kliniku u Houstonu te unajmljeno skladište u kojem je držao lijekove, piše Sky News.

"Pitanje je hoće li Murray moći zadržati kuću" 

Na kraju, Murray nije za ništa optužen. Jučer ga je na povratku na posao u Medicinsku kliniku Houston u Teksasu dočekao par pacijenata i pastor njegove crkve. Na ulasku u zgradu liječnik nije želio razgovarati sa novinarima. "On je dobar liječnik i drag čovjek", rekao je 81-godišnji Ransom Craddock te dodao kako su svi sretni što se vratio na posao. Njegov odvjetnik Edward Chernoff je izjavio kako Murray od smrti Michaela Jacksona nije mogao zarađivati za život.

"Njegovi računi za pravne usluge su golemi te se toliko zadužio da je upitno hoće li moći zadržati svoju kuću i financirati život obitelji", rekao je Chernoff. Murray je u klinici u Teksasu prestao raditi u travnju kada je preuzeo posao osobnog liječnika Michaela Jacksona za plaću od 94 tisuća dolara na mjesec.

Prošli ponedjeljak morao posuditi 500 dolara

Njegov odvjetnik tvrdi kako novac od posla za Jacksona Murray nikada nije dobio te da već sedam mjeseci nema nikakva primanja. Prošlog ponedjeljka je Murray morao posuditi 500 dolara kako ne bi otišao u zatvor zbog izbjegavanja plaćanja potpore za djecu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.