Evo gdje i kako će se testirati u Primorsko-goranskoj županiji

TESTIRANJA brzim antigenskim testovima (BAT) za zaposlene u državnim i javnim službama na području Primorsko-goranske županije obavljat će se na pet lokacija u Rijeci te na još 20 lokacija na području županije u ponedjeljak, 15. studenoga, i srijedu, 17. studenoga.

Kako je u nedjelju priopćeno iz županijske uprave, riječ je o rasporedu testiranja za dužnosnike, državne službenike i namještenike, službenike i namještenike u javnim službama i u lokalnim i područnim jedinicama te zaposlenike trgovačkih društava i ustanova čiji su osnivači država ili lokalne jedinice.

Raspored testiranja organizirao je Stožer Civilne zaštite Primorsko-goranske županije u suradnji sa županijskim Nastavnim zavodom za javno zdravstvo, Domom zdravlja i Zavodom za hitnu medicinu, slijedom Odluke Stožera Civilne zaštite Hrvatske o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja u državnim i javnim službama.

Pet punktova u Rijeci

Za građane Rijeke i tzv. riječkog prstena organizirano je testiranje na pet punktova u Rijeci - u Kampusu Sveučilišta u Rijeci, u sjedištu županijskog Nastavnog zavoda za javno zdravstvo, u prostorima županijskog Doma zdravlja u četvrtima Zamet i Vežica te u županijskom Zavodu za hitnu medicinu, prema radnom vremenu objavljenom na web stranicama županije.

Ostalih 20 punktova za testiranje je u Malom Lošinju, Velom Lošinju, Cresu, Rabu, Krku, Crikvenici, Opatiji, Lovranu, Matuljima, Delnicama i Vrbovskom.

Pozvani su zaposlenici državnih i javnih službi, županije, gradova, općina, ustanova i poduzeća u većinskom vlasništvu države, županije, gradova ili općina da na BAT testiranja dođu na najbliži punkt prema mjestu prebivališta, tj. boravišta ili prema adresi ustanove u kojima su zaposleni.

Ako je poslodavac ugovorio testiranje svojih zaposlenika s ovlaštenom osobom za testiranje, tada ti zaposlenici idu na testiranje na testni punkt koji je odredio njihov poslodavac, navedeno je u priopćenju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.