TEŠKA PROMETNA NESREĆA KRAJ VODICA U sudaru auta i kombija poginule dvije osobe

Foto: Pixsell/Duško Jaramaz

U SUDARU osobnog automobila i kombija, dvoje ljudi poginulo je u prometnoj nesreći na vodičkoj zaobilaznici.




Pojavile su se informacije da je među poginulima  i jedno dijete, ali te informacije još nisu provjerene.

Jedna osoba je u kritičnom stanju.



Zatvorena za sva vozila

Nesreća se dogodila nešto prije podne, a u policiji su rekli da su dojavu dobili od ekipe Hitne pomoći, tri minute nakon podne. Prema toj prvoj informaciji iz policije, tri osobe su nakon sudara dva vozila kod semafora bile prebačene u šibensku Opću bolnicu, a onda su iz policije javili vijest da su dvije osobe smrtno stradale, a liječnici se bore za život još jedne osobe koja je teško ozlijeđena, javlja ŠibenikIN.



Na mjesto događaja upućen je zamjenik Županijskog državnog odvjetnika koji rukovodi očevidom.

Vodička obilaznica u ovom je trenutku zatvorena za sva vozila.  

Zbog teške prometne nesreće na vodičkoj obilaznici (DC8), obustavljen je promet između Vodica i Šibenika, objavio je Hrvatski autoklub (HAK).







Podsjetimo, na vodičkoj zaobilaznici se u nešto manje od mjesec dana, otkad ju je premijer Andrej Plenković pustio u promet uoči lokalnih izbora 17. svibnja, dogodilo čak pet prometnih nesreća u kojima su dvije osobe teže i tri osobe lakše ozlijeđene. Dvije nesreće završile su samo s materijalnom štetom, javlja ŠibenikIN.

U javnosti je u posljednje vrijeme bilo dosta negodovanja i kritika zbog učestalih nesreća na toj obilaznici, ali iz Hrvatskih cesta odgovorili su da su se prometne nesreće dogodile zbog nepoštivanja prometne signalizacije te da je obilaznica dovršen projekt koji ima sve dozvole.

Uskoro više informacija...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.