Dubrovačka policija se oglasila o napadu na Slavonce u Dubrovniku

Foto: Index

POLICIJSKA uprava dubrovačko-neretvanska oglasila se danas o brutalnom napadu u Dubrovniku u kojem su pretučena dvojica Slavonaca.

Policija je izvijestila kako je zaprimila dojavu o sukobu muškaraca u večernjim satima u srijedu u Pilama.

Kažu kako su proveli kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je došlo do verbalnog pa potom i fizičkog sukoba između trojice zaposlenika jednog ugostiteljskog objekta i dvojice zaposlenika trgovačkog društva koje se bavi iznajmljivanjem kajaka u samoj blizini ugostiteljskog objekta.

Kažu da su povod sukoba poslovni interesi navedenih.

Dvojica napadača u pritvoru

Policija kaže i kako je tom prilikom 34-godišnjak iz druge skupine zadobio teške tjelesne ozljede.

“Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja kako je 34-godišnji zaposlenik ugostiteljskog objekta počinio kazneno djelo nanošenje teških tjelesnih ozljeda i kazneno djelo prijetnja na štetu zaposlenika trgovačkog društva, dok je 30-godišnjak iz iste skupine počinio kazneno djelo pomaganja.

Navedeni su, uz kaznene prijave, jučer u večernjim satima predani pritvorskom nadzorniku, dok će protiv trećeg muškarca iz ove grupe biti podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja opisanog u članku 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira”, izvijestila je policija.

“Užasna brutalnost”

Kako smo ranije objavili, dvojicu sezonskih radnika iz Slavonskog Broda brutalno su pretukla trojica iz Dubrovnika.

Užasna brutalnost napada je zatečenu javnost ostavila bez riječi.

Jednog sezonca iz Slavonije su dvojica uhvatila s leđa, dok ga je treći napadač udarao oštrim dijelom metalne konobarske tacne u lice.

Momak je pokušao vrištati upomoć, dok su ga oštrim dijelom metalne konobarske tacne neprekinuto snažno udarali u lice i glavu. Lice su mu unakazili.

"Ne mogu opisati brutalnost tih ljudi. Zube su mu polomili, momak inače nosi s unutarnje strane zuba aparatić za zube s kojega sada vise komadi zuba zalijepljeni na aparatić, cijelu glavu su mu unakazili, rasjekli čelo i nos", prepričao je Indexu svjedok događaja.

"Drugi sezonac iz Slavonije ima masnice po cijelom licu, tog jadnog momka su na podlaktici porezali do kosti nečim oštrim, vjerojatno nožem ili staklom. Krvi je bilo svugdje. Užasne scene neviđene brutalnosti u centru turističkog Dubrovnika pred mnogobrojnim turistima", opisuje dalje.

Jedna je svjedokinja Indexu kazala kako je vidjela da su trojica konobara izletjela iz restorana i počela tući mladiće koji su nosili opremu za kajake. "Bilo je grozno gledati", dodaje. "Mladići su bili divljački napadnuti. Prvo uopće nismo shvatili što se događa", priča još uvijek u šoku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.