Društvena mreža građana: S transparentom "HDZ - nikad više" proputovat ćemo Hrvatsku

DRUŠTVENA mreža građana proširila je svoje djelovanje i na sjever Hrvatske. U Velikom Trgovišću postavili su transparent sa svima dobro znanom porukom "HDZ - NIKAD VIŠE", i to pred rodnu kuću začetnika HDZ-a, Franje Tuđmana. Time su, kako su istaknuli, i na samom korijenu organizacije za zločinački pothvat poručili da je 20 godina otimačine i razaranja bilo ne samo dosta nego i previše.

Akcija "HDZ - NIKAD VIŠE" nastavlja se i uz obalu. Iz Društvene mreže građana izvijestili su kako se akcija preselila i u Zadar, koji je donedavna bio najjača utvrda HDZ-a, no, ističu, očito je da se i tamo situacija mijenja.

Aktivisti su izvijestili kako su "ponosno predstavili transparent na Morskim orguljama i na Pozdravu Suncu, gdje su s oduševljenjem bili fotografirani od turista i šetača uz čestitke akcije". Zatim su se prošetali do sv. Donata, gdje su ih Zadrani pitali o novim prosvjedima. "Čak su i djeca koja su se igrala pored Donata, odmah znali o čemu se radi na transparentu i veselo rekli: 'Ovo je protiv Vlade'. I mlada generacija svjesna je da uz HDZ boljitka nema", kažu aktivisti, poručivši da će transparent "HDZ - NIKAD VIŠE" solidarno putovati gradovima Lijepe Naše do daljnjega.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.