Dragičević ipak nije pobjegao: Optuženik za ubojstvo prijatelja na Braču došao na sud!

CRNE slutnje se ipak nisu obistinile. Dino Dragičević, 20-godišnji Bračanin, optužen za ubojstvo svog prijatelja Damira Šuće, pušten prije desetak dana iz pritvora, pojavio se na današnjoj raspravi, koja ipak nije održana, jer je branitelj Željko Gulišija bio zauzet drugim slučajem dva ureda dalje od sudnice sutkinje Marie Majić.

Sutkinja htjela brže, a sada će sporije

Sutkinja Majić kaže kako je htjela da se rasprava zakaže što prije, pa je promijenila dogovoreni termin suđenja, bez konzultacija sa obranom. Ispostavilo se da je Gulišija spriječen obranom u drugom predmetu, pa je današnja rasprava odgođena za konac rujna, nešto kasnije od prvotno dogovorenog termina. Najvažnije je ipak što je optuženi pokazao volju da dođe na sud, premda više nije u pritvoru.

Neki suci nisu htjeli suditi!

Na Bilicama je proveo pune dvije godine, nedavno je pušten po sili zakona, jer nije donijeta ni nepravomoćna presuda. Predmet je šetao od suca do suca, neki nisu zakazali nijednu raspravu! Obitelj Šuća i njihova zastupnica, odvjetnica Doris Košta, pribojavali su se da bi Dragičević mogao pobjeći. Ipak nije. Terete ga inače da je svog prijatelja ustrijelio hicem u glavu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.