DORH pokrenuo istragu protiv monstruma s Paga, ispitat će četiri svjedoka

Foto: Facebook

ŽUPANIJSKO državno odvjetništvo u Zadru donijelo je rješenje o provedbi istrage protiv 54-godišnjeg oca monstruma koji je svoje četvero djece bacio s balkona kuće u Pagu. Terete ga za kazneno djelo četiri teška pokušaja ubojstva.

"Županijsko državno odvjetništvo u Zadru donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv hrvatskog državljanina (1965.) zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela teških ubojstava u pokušaju iz čl. 111. toč. 1. i 2. u vezi čl. 34. Kaznenog zakona. 

Osnovano se sumnja da je 54-godišnji okrivljenik 28. veljače 2019. oko 06,00 sati u kući u kojoj živi kao podstanar zajedno sa svojom suprugom i djecom u Pagu; u nakani da usmrti svoje četvoro djece; za vrijeme dok su ona spavala, iz spavaće sobe uzeo u naručje jedno po jedno dijete te ih jedno po jedno bacio sa terase ispred ulaznih vrata sa visine od 4,95 metara na popločanu betonsku podlogu u dvorištu kuće. Dvije djevojčice i dječak su zadobili teške tjelesne ozljede, a jedna djevojčica laku tjelesnu ozljedu, dok je smrtna posljedica izbjegnuta hitnom medicinskom intervencijom", priopćili su iz ŽDO-a.

Saslušat će se četiri svjedoka, među njima i majka nesretne djece, a potom će se provesti psihijatrijsko vještačenje u Zagrebu kojim će se utvrditi opće duševno stanje oca.

RAZVOJ DOGAĐAJA S PAGA PRATITE NA INDEXU NA OVOM LINKU

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz horor na Pagu instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: horor na Pagu

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.