Doktor u Švicarskoj slučajno odrezao dječaku penis

Screenshot: YouTube

DOKTOR u Ženevi optužen je zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda zbog nemara, nakon što je četverogodišnjem dječaku odrezao penis za vrijeme obrezivanja, piše švicarski The Local.

Za dječakovu obitelj ovo je bio važan događaj, zbog čega je otac fotografirao cijeli proces.

U jednom trenutku dječak se okrenuo prema ocu i pomaknuo zdjelicu, a doktor mu je slučajno odrezao penis koji je pao na pod.

Dječak je 4 sata čekao da bude prevezen u bolnicu

Doktor ga je pokušao ponovo prišiti, ali nije imao potrebnu opremu, odnosno kateter prikladne veličine.

Tužiteljica Judith Levy Owczarczak izjavila je da je rekao obitelji da ostanu u ordinaciji te nestao na čak 4 sata, navodno u potrazi za kateterom.

Obiteljski odvjetnik izjavio je kako smatra da je doktor pokušavao prikriti slučaj te "trčao okolo po Ženevi" 4 sata, umjesto da je odmah prevezao dječaka u bolnicu.

Operiran je nekoliko puta, čeka se presuda

Tužiteljica je također zaključila da doktor nije poduzeo potrebne mjere da osigura položaj malog pacijenta, kako se ne bi mogao micati tijekom operacije.

Doktorova braniteljica tvrdi da je rekao dječakovu ocu da ga odmah odvede u bolnicu. Također tvrdi da on nije kriv, već da je incident uzrokovao otac fotografiranjem.

Nakon nekoliko operacija, uspjeli su dječaku prišiti penis. Međutim, morat će čekati do svoje 18. godine kako bi bio siguran da nisu potrebne dodatne operacije. Uskoro se očekuje presuda švicarskog suda.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.