Djelatnici Burger Kinga izbacili obitelj iz restorana jer mala beba nije imala cipele

POPUT većine restorana, Burger King u St.Louisu u Miamiju ima slična pravila: u restoran se ne smije ulaziti bez cipela, majica ili košulje jer u protivnom nećete biti usluženi. Kako prenosi CBS News, osoblje restorana stoga nije dozvolilo ulazak majci koja je u nedjelju došla u restoran budući da njezina šestomjesečna beba nije imala cipelice.

Radnici pretjerali

Jennifer Frederich, njezina majka i tek rođena kćer ušle su  spomenuti restoran, misleći kako se uobičajena pravila oko nošenja cipela neće odnositi na njihovu djevojčicu, no očito su se prevarile. Djelatnici su im rekli da ulaskom krše zdravstveni kodeks, iako se hodanje bez cipela u tom gradu inače ne smatra zabranjenim. Jennifer je o svemu obavijestila novinare, koji nisu uspjeli stupiti u kontakt s predstavnicima restorana, ali im je u utorak poslana izjava u kojoj stoji da su radnici "pretjerali sa shvaćanjem pravila 'nema cipela, nema usluge'".

Osobna isprika

"Naša franšiza, koja nezavisno upravlja ovim restoranom, ispričava se gostima i podučit će osoblje objekta o odgovarajućoj politici 'bez cipela'", stoji u izjavi. Jeniffer je kasnije potvrdila da su joj se iz restorana i osobno ispričali. "Cijenim ispriku i nadam se da nitko od osoblja zbog ove 'prenapuhane' situacije neće dobiti otkaz", izjavila je. Podsjećamo, Burger King drugi je najveći američki lanac brze prehrane koji ima 11.800 svojih restorana diljem svijeta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.