"Darth Vader" opljačkao banku u New Yorku

PLJAČKAŠ obučen u kostim poznatog lika iz "Ratova zvijezda" Dartha Vadera upao je u banku na Long Islandu i iz nje odnio još nepoznatu količinu novca.

Pljačkaš je imao problema s uvjeravanjem klijenata banke da se radi o pravoj pljački, pa se jedan od njih počeo šaliti s Vaderom kada je upao u prostoriju. "Klijent je mislio da bi to mogla biti šala, a ne ozbiljan pokušaj pljačke", kazao je detektiv policije u Suffolku William Lamb.

Nastavak čudnih pljački u New Yorku

Ubrzo je Darth Vader nepovjerljivog muškarca s pištoljem natjerao da legne na pod. Policija je objavila slike pljačkaša u trenutku kada je u torbu stavljao novac koji mu je predao zaposlenik banke. Lažni Darth je ubrzo pobjegao s nepoznatom količinom novca, pišu američki mediji.

Ovo je samo nastavak čudnih pljački koje su se u posljednje vrijeme dogodile u New Yorku. Već je uhićen muškarac koji je banku pljačkao "naoružan" kiticom cvijeća, a iza rešetaka je završila i žena s maskom mačke. Najzanimljiviji primjer je starac koji je pokušao opljačkati banku vukući za sobom bocu s kisikom koja mu je pomagala u disanju. Nažalost, nekoliko dana nakon pokušaja pljačke, starac je poginuo u prometnoj nesreći.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.