British Airways ukida linije iz Londona prema Zagrebu, Splitu i Puli?

Foto: EPA

PORTAL croatianaviation.com objavio je kako British Airways ukida tri od četiri linije prema Hrvatskoj u rujnu.

Kako pišu, zadnji najavljeni let na liniji London Heathrow - Zagreb planiran je za manje od dva tjedna, u nedjelju, 6. rujna. Svi letovi u rujnu nakon spomenutog datuma su otkazani.

Kompanija trenutno drži u prodaji letove na ovoj liniji od 1. listopada, no British Airways još nije revidirao svoj red letenja za taj mjesec, a za očekivati je da će i ti letovi biti otkazani, dodaju. Osim smanjene potražnje zbog trenutne krize uzrokovane pandemijom, ovome je svakako doprinijela i odluka Velike Britanije da svi putnici koji dolaze iz Hrvatske podliježu mjeri 14-dnevne samoizolacije.

Sezonska linija ove aviokompanije između Londona (Heathrow) i Pule, koja je do sada prometovala dva puta tjedno, ukida se u subotu, 5. rujna, te neće prometovati u ostatku godine.

Linija London (Heathrow) - Split prometovat će veći dio rujna, no i na ovoj liniji doći će do prekida prometa ranije nego što je to prvotno bilo planirano, u subotu, 26. rujna.

Jedina linija British Airwaysa prema Hrvatskoj koja bi trebala prometovati kroz cijeli rujan jest linija između Londona i Dubrovnika.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.