Britanska samohrana majka izbjeljivačem ubila autističnog sina

SATPAL MAHAL-SINGH, britanska samohrana majka, optužena je za ubojstvo svoga autističnog sina. Majka je navodno 12-godišnjaka otrovala izbjeljivačem kada su se socijalni radnici spremali oduzeti joj dijete.

44-godišnjakinja je izjavila da se nije mogla nositi s djetetom koje je imalo problema s učenjem. Socijalni radnici su raspravljali o oduzimanju djeteta, no to nisu učinili, pa je pokrenuta i istraga zašto su tako sporo reagirali. Hitna pomoć je u londonsku kuću došla u utorak navečer na poziv majke. Sin je prevezen u bolnicu gdje je ubrzo umro. Policija vjeruje kako je dječak otrovan izbjeljivačem.

"Bila je brižna majka koja nije izdržala pritisak"

U kući je pronađen i neozlijeđeni drugi dječak, 11-godišnjak, za kojega se pobrinula socijalna služba. U istrazi londonske policije tražit će se razlozi zbog kojih socijalna služba nije brže radila te spriječila ovakvu tragediju. "Čini se kako je i ranije bilo sumnji o brizi za ovog dječaka te da je socijalna služba razmišljala o djelovanju", kažu iz londonske policije.

Majku je suprug ostavio prije dvije godine, a susjedi tvrde kako je bila brižna majka koja očito nije izdržala pritisak. "Jedan od njezinih sinova je autističan te je to znalo stvarati komplicirane situacije", kazao je jedan od njezinih susjeda te je dodao kako je majka bila pod teškim pritiskom i često nije mnogo spavala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.