Britanska nastavnica imala spolni odnos s 15-godišnjim učenikom na igralištu

Screenshot: YouTube/ Evening Standard

UDANU nastavnicu iz Britanije možda čeka zatvorska kazna nakon što je proglašena krivom za još jednu točku optužnice, odnosno za spolni odnos s petnaestogodišnjim učenikom.

Kandice Barber (35) imala je u više navrata seksualni odnos s 15-godišnjakom, jednom na sportskom terenu. Kasnije mu je slala poruke, gdje ga je znala pitati voli li više njene "sise ili guzicu".

Za cijeli incident se saznalo nakon što su školom počele kružiti njene fotografije u toplesu koje je poslala svojoj žrtvi. Snimke su došle i do ravnatelja škole, piše Daily Mail.

Slala mu vulgarne snimke

Barber iz gradića Wendover u Engleskoj proglašena je danas krivom za izazivanje ili poticanje djeteta mlađeg od 16 godina na seksualne aktivnosti. Nastavnica u školi Princes Risborough i majka troje djece prišla je svojoj žrtvi na Danu sporta nakon što ga je dodala kao prijatelja na društvenim mrežama.

Ubrzo je počela maloljetniku slati poruke u kojima mu je govorila kada se ide tuširati ili kupati, a nakon toga je počela s njime imati spolni odnos.

"Hajdemo za vrijeme sata vidjeti možemo li se međusobno napaliti bez da drugi primijete", napisala mu je u jednoj poruci.

Na prijašnjem suđenju u rujnu prošle godine u Aylesburyju, Barber je osuđena zbog seksualnog prijestupa s maloljetnikom do kojeg je došlo između 27. rujna 2018. i 20. listopada 2018.

Tada je također osuđena zbog toga što je između 20. listopada 2018. i 31. siječnja 2019. maloljetniku slala videosnimke na kojima izvodi spolni čin dok je okružena seksualnim igračkama.

Prijetila maloljetniku

Kada je ravnatelj škole pozvao 15-godišnjaka na razgovor, mladić je zanijekao da je imao spolne odnose s nastavnicom.

Kasnije je tijekom razgovora s policijom kazao kako mu je ona prijetila.

"Rekla je da će me povući sa sobom ako je cinkam. Pitao sam je misli li me optužiti za silovanje. Nakon toga sam se naljutio i više nisam s njom razgovarao", kazao je mladić.

Barber je uhićena 12. ožujka prošle godine, a tijekom prvog razgovora s policijom je porekla da je imala spolne odnose s dječakom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.