Britanka seksualno zlostavljala svoju djecu, mokrila im u čaše

Foto: EPA

FBI je prošloga ljeta u sklopu šire operacije razotkrio državljanku Velike Britanije koja je seksualno zlostavljala svoju djecu te im čak mokrila u čaše. Njen slučaj je proslijedio britanskim vlastima.

Žena u dvadesetim godinama hvalila se da je urinirala djeci u čaše za sok i razmjenjivala je na internetu bolesne fantazije s pedofilima.

Sud u Oxfordu osudio je u četvrtak majku dvoje djece na šest godina zatvora.

Rekla je da se mora udati za pedofila

Sudac Nigel Daly kazao je kako "ne može shvatiti ovakvo ponašanje".

"Kao što znate, ono što se pojavi na internetu, ostaje tamo zauvijek, a vi ste tome podvrgnuli svoju malu djecu", dodao je.

FBI je došao do spomenute majke u sklopu druge operacije istraživanja pedofilije. Tajni agent FBI-a, koji se predstavljao kao pedofil, razmjenjivao je s njom poruke koje su otkrile njenu seksualnu privlačnost prema svojoj, ali i tuđoj djeci.

Tvrdila je da ju "uspaljuje" vidjeti muškarca kojeg djeca seksualno uzbuđuju te mu je poslala golu sliku sebe s djetetom na kojoj djetetova noga dodiruje njezinu stražnjicu.

Agentu je poslala i poruku u kojoj je rekla da se "mora udati za pedofila", piše The Independent.

Imala snimke silovanja beba

Tijekom istrage je utvrđeno da je žena razmjenjivala poruke i s pedofilom kojeg je kasnije uhitila britanska policija. Kroz poruke je, čini se, dogovarala zlostavljanje svoje djece iako je navela kako "ne želi da ih boli ili nešto slično".

Policija ju je uhitila prošlog ljeta i zaplijenila dva telefona na kojima je pronađeno 377 neprikladnih fotografija i videozapisa djece, uključujući filmove koji prikazuju silovanje beba.

Žena je priznala seksualni napad na dijete mlađe od 13 godina, seksualnu aktivnost s djetetom, posjedovanje pornografskih slika maloljetnika te distribuciju nepristojnih slika djece. Nije imala ranijih osuda.

Njen advokat je kazao kako se majka kaje, kako je imala "problematično djetinjstvo" tijekom kojeg ju je ujak silovao te da ju je partner također zlostavljao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.