Britanac uslikao duha

SLIKAJUĆI zimski krajolik North Yorkshirea , 34-godišnji Collin Foster nije ni slutio da je zapravo na jednoj od fotografija, napravljenoj njegovim digitalnim fotoaparatom, on uslikao duha.

Foster je bio na odmoru sa svojom djevojkom na spomenutoj lokaciji, a neobičnu prikazu na slici primijetili su tek kad su se vratili kući. "Djevojka i ja pregledavali smo napravljene fotografije, kad je ona odjednom zgrabila moju ruku i rekla mi da stanem", kazao je Foster za The Sun.

"Inzistirala je da uvećam dio jedne fotografije. Isprva nisam ništa vidio ali nakon uvećavanja, jednostavno smo se okrenuli jedno prema drugo i gledali se širom otvorenih usta", objasnio je Foster i kazao kako je dok je snimao tu fotografiju, imao čudan osjećaj kao da ga netko promatra.

Stručnjaci tvrde kako fotografija nije računalno obrađena

TV medij Craig Hamilton-Parker, kazao je kako je pregledao Fosterovu fotografiju i provjerio je na tragove koji bi ukazali da je ona obrađivana putem računala, no nije mogao naći te tragove. "Točan ljudski oblik tjera me na zaključak kako je ovo uistinu prava fotografija natprirodnog fenomena. Yorkshire Moors su poznati po svojim duhovima", zaključio je Hamilton-Parker.

I drugi stručnjaci, poput Nicka Thorntona iz Britanskog udruženja za paranormalne pojave, navode kako je slika kristalno jasna i kako se vjerojatno radi o istinskoj natprirodnoj pojavi.

B.V.
Foto: The Sun

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.