Berlusconi: Ljubav uvijek pobijedi zavist i mržnju

U PRVOJ poruci svojim pristašama, nakon što je zbog napada statuom milanske katedrale završio u bolnici, talijanski premijer Silvio Berlusconi tvrdi kako ljubav uvijek pobijedi mržnju.

Kratka poruka talijanskog premijera postavljena je i na internetskim stranicama njegove stranke. Berlusconi je replikom milanske katedrale napadnut u nedjelju nakon političkog skupa u Rimu. 42-godišnji Massimo Tartaglija mu je replikom izbio dva zuba i slomio nos.

U napadu izgubio pola litre krvi

"Iskreno hvala svima vama koji ste mi poslali poruke solidarnosti i naklonosti", napisao je Berlusconi te je dodao kako svi trebaju ostati mirni. "Ljubav uvijek pobijedi zavist i mržnju", zaključio je u poruci talijanski premijer.

Njegov osobni liječnik Alberto Zangrilo rekao mu je da treba odgoditi sve svoje obveze u naredna dva tjedna kako bi se potpuno oporavio od napada u kojem je izgubio pola litre krvi. Berlusconijev glasnogovornik Paulo Bonaiuti je kazao da će to biti vrlo teško ispuniti, jer je talijanskog premijera teško držati podalje od posla.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.