Banja Luka: Davidova majka mora na policiju, sumnjiče je za prisluškivanje

Foto: EPA, Screenshot

MAJKA Davida Dragičevića Suzana Radanović dobila je poziv za ispitivanje koji joj je uputilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske.

U pozivu se navodi da se sumnjiči za krivično djelo neovlaštenog prisluškivanja i tonskog snimanja, javlja Klix.ba

Mora se pojaviti na policiji sutra ujutro. Ako ne dođe, uhitit će je

U Policijskoj stanici Banja Luka treba se pojaviti sutra u devet sati ujutro. Ako se ne pojavi, a ne obavijesti PU, bit će prinudno dovedena, odnosno privedena.

Do sada je uhapšeno više osoba iz grupe Pravda za Davida, ali su nakon saslušanja pušteni na slobodu. Okružno tužilaštvo Banja Luka je priopćilo kako nastavlja istragu protiv njih.

S druge strane, istraga u predmetu ubojstva Davida Dragičevića još se nije pomakla s mrtve točke, a tužiteljstvo se nije očitovalo o ovom predmetu, odnosno još nije bilo tužilačke odluke, piše Klix.

Još uvijek nema traga Davidovom ocu

Također, još uvijek nije poznato gdje je Davor Dragičević, koji je nestao 30. prosinca nakon prosvjeda održanih u Banjoj Luci. Policija je raspisala tjeralicu za njim, a Suzana je kazala kako nema kome prijaviti njegov nestanak.

Njegov mobitel je nedostupan, Facebook profil ugašen, a nikome se nije javljao. Odvjetnici se još nisu očitovali o tome jesu li stupili u kontakt s njim.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.