Bandića u Osijeku podržao Glavašev HDSSB

MILAN BANDIĆ je na predizbornom skupu u Osijeku dobio potporu stranke odbjeglog saborskog zastupnika Branimira Glavaša, a građanima je poručio da zajedno s njim rade za državu solidnosti i socijalne pravde.

Dok su drugi kandidati pohodili Državno izborno povjerenstvo i predavali potpise birača, Bandić je danas posjetio Osječko-baranjsku županiju. Cijeli dan su njemu uz bok bili predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić i osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo. Veliki finale dana dogodio se na osječkom Trgu dr. Ante Starčevića uz koncert Prljavog kazališta.

"Bandić je u Zagrebu vodio računa o svakom kutu grada"

Bandić nije krio zadovoljstvo što su ga podržali Glavaševi stranački kolege. "Zadovoljan sam ne samo njihovom potporom već svih stanovnika Osječko-baranjske županije", kazao je Bandić te dodao kako se nada da je potpora HDSSB-a puna i iskrena. U pravom predizbornom stilu zagrebački gradonačelnik izjavio je kako će izbore dobiti u prvom krugu.

Predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić rekao je da se Bandić godinama dokazivao u Zagrebu gdje je vodio računa o svakom kutu grada. "U svojoj viziji on ima jednačenu gospodarsko-financijsku regionalizaciju cijele Hrvatske za boljitak Hrvatske i svih njezinih građana", zaključio je Šišljagić.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.