Australka ubila i raskomadala supruga te sa sinom razbacala njegove ostatke

U STRAHU od svog nasilnog i opasnog supruga, 57-godišnja Australka odlučila ga je ubiti i raskomadati, a njegove ostatke pobacati na nekoliko lokacija u australskoj državi New South Wales.

Wayne Robert Chant, 47-godišnjak, ubijen je prije 16 godina, između kolovoza i 6. rujna 1992. godine, a njegovoj supruzi Joyce Mary Chant, još se uvijek sudi za taj zločin. Ona nije priznala krivnju za njegovo ubojstvo ali je priznala krivnju za oskvrnjivanje ljudskih ostataka, prenosi portal news.com.au.

Tužiteljstvo ju optužuje kako je supruga ubila u njihovom domu u Reversbyju te kako je nakon tog njegovo tijelo odvukla u dvorište iza kuće i raskomadala ga. Mark Hobart, glavni tužitelj, tvrdi kako je ostatke držala u zamrzivaču, prije nego li je odlučila sakriti ih na nekoliko lokacija po New South Walesu.

Sin strahovao da će ubiti i njega ako je prijavi policiji

U prikrivanju raskomadanih ostataka, pomogao joj je njihov sin, a jedini dio koji nije napustio dvorište ita kuće jest glava nesretnog Waynea Roberta Chanta, koju je strpala u kutiju i zalila cementom te sakrila u dvorištu kuće. Jamie Chant, njihov sin, policiji je kazao kako je bio "užasnut i prestrašen" te da mu je pozlilo nakon što je shvatio što je njegova majka napravila, ali da tad nije mogao javiti vlastima, iz straha da se ista stvar ne dogodi i njemu.

Odvjetnik Joyce Mary Chant kazao je kako je njezin suprug ubijen tijekom borbe za pištolj, kojega ona nije imala, već ga je potegao njezin suprug, kojeg je okarakterizirao kao nasilnog i opasnog.

K.S.
Foto: news.com.au

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.