Anthony Šerić usrećio teško bolesnog dječaka novim automobilom

DIREKTOR osječka Auto kuće Remix Mario Vuković malom je Vinkovčaninu Stjepanu Vojniću danas uručio ključeve nove Škode Roomster, automobila kojeg je dječaku koji se bori s cerebralnom paralizom poklonio nogometaš Hajduka Anthony Šerić.

11-godišnji je navijač Cibalije i veliki zaljubljenik u nogomet Šerića upoznao prije četiri godine kad su reprezentacije Hrvatske i Brazila na Poljudu igrale prijateljsku utakmicu. Tadašnji reprezentativac prišao je malom Stjepanu i s njim razgovarao gotovo sat vremena. Šerić je ostao u kontaktu sa Stjepanom i njegovom obitelji, te ga je dolaskom u Hajduk počeo posjećivati svaki put kad bi bijeli gostovali u Slavoniji.

Šerić je odlučio da će dječaka za Uskrs iznenaditi prigodnim darom, a ideju da mu pokloni novi automobil dobio je kad je shvatio da obitelj Vojnić u svom 15 godina starom automobilu ne može Stjepanu pružiti komfor u prijevozu. "Zahvalni smo i sretni što možemo reći da imamo jednog takvog čovjeka za prijatelja", rekao je Stjepanov otac Ivica Vojnić prilikom primopredaje automobila, prenosi Jutarnji list. Anthony Šerić nije mogao biti nazočan predaji Stjepanovog dara zbog klupskih obaveza, ali s obitelji Vojnić čuo se telefonom.

J.C.
Foto: Vlado Kos / CROPIX

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.