Amerikanac osuđen na tri godine zatvora zbog silovanja - konja



ZAVRŠETAK bizarnog suđenja u američkoj saveznoj državi Južnoj Karolini. Rodell Vereen je poslan na tri godine u zatvor, nakon što je u dvije godine dva puta pred sudom priznao da je sodomizirao Sugara, 21-godišnjeg pastuha.

Osim zatvorske kazne, Vereenu je naređeno da se nikad više ne pojavi blizu štale u kojoj je počinio protupravni blud nad nesretnom životinjom. Vereen, koji je na sudu poslao ispriku sebi i Barbari Kenley vlasnici konja, uhićen je ovog ljeta po drugi put. Kenley ga je 2007. već našla kako spava pored konja. Vereen je i tada priznao sodomiju, ali je dobio samo uvjetnu kaznu.

Nesretni Sugar

No, ove je godine Kenley opet postala sumnjičava, jer se nesretni Sugar počeo ponašati čudno i dobivati infekcije. Stoga je odlučila postaviti video kameru u štalu. Tjedan dana je čekala, i onda je uhvatila Vereena, kojeg je uz prijetnju sačmaricom zadržala dok nije došla policija.

Vereen je osuđen na pet godina zatvora, ali će tamo morati provesti samo tri, ukoliko nakon toga uspješno odsluži uvjetnu kaznu. Također mu je naređeno da nakon izlaska iz zatvora potraži medicinsku pomoć zbog svojih čudnih seksualnih težnji.

Kenley je rekla kako je zadovoljna presudom, ali i kako bi voljela da je silovatelj dobio veću kaznu. "Zadnjih godinu dana prolazila sam kroz pakao. Moram podnositi puno zadirkivanja i neslanih šala, a ne možete vječno tako nešto podnositi", rekla je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.